Administrație, Stirile Fierbinti

BLOC DE LOCUINȚE ÎN LOCUL CINEMATOGRAFULUI. PRIMARUL NICU MOLDOVAN PREGĂTEȘTE BECLENARILOR CINEMA ȘI CLUBURI CULTURAL-EDUCATIV-SPORTIVE!Înainte de 1989, cinematograful era locul preferat al beclenarilor și al locuitorilor din împrejurimi. Azi, în locul cinematografului din Beclean a apărut o nouă construcție de 2 etaje. Atât terenul, cât și clădirea cinematografului a aparținut Cooperativei de consum Beclean. În ultima perioadă clădirea ajunsese o ruină.

Cinematograful a fost vândut unui om de afaceri bistrițean.  Cooperativa de consum Beclean, cea care a deținut clădirea cinematografului, a fost nevoită să vândă clădirea din cauza datoriilor. Firma care a cumpărat cinematograful este din Bistrița.

Cu toate acestea, primarul Becleanului, Nicu Moldovan are de gând să construiască un centru multifuncțional, cu spații de proiecție film și alte activități recreative . Proiectul va fi amplasat în apropierea pieței mari. Se speră să fie dus la bun sfârșit în anii următori.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.