Administrație, Stirile Fierbinti

CENTURA OCOLITOARE A BECLEANULUI PE AGENDA DE LUCRU A GUVERNULUI. PRIMARUL NICU MOLDOVAN TOT MAI APROAPE DE VISUL SĂUBecleanul a fost cuprins în varianta finală și revizuită a Master Planului General de Transport al României, cu un drum expres ca variantă ocolitoare a orașului, dar și cu un drum transregio care va fluidiza și moderniza circulația rutieră în Beclean.

“Sunt fericit că Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, a fost marți la Beclean pentru a înțelege mai bine necesitatea unei centuri ocolitoare a orașului Beclean. Ministrul ne-a promis că va face tot ce îi stă în putință pentru ca proiectul centurii ocolitoare a Becleanului să fie demarat de urgență, aglomerația din oraș impunând acest lucru, dată fiind și orientarea orașului spre zona turistică.” a declarat primarul Nicu Moldovan

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.