Editorial, Stirile Fierbinti

CU CAPRA ÎN FAȚA ALTARULUIHomosexualitatea, în antichitate era gustată ca și vinul: Alexandru cel Mare, Socrate, Cezar, mai apoi, Leonardo da Vinci, Goethe, Oscar Wilde, Freddie Mercury.

Azi e arătată cu degetul. Biserica e împotriva căsătoriilor gay. Perspectivei ca homosexualii să-și întemeieze o familie. Priveliștea asta cu pederaști hrănindu-și copiii pe motociclete Harley – Davidson cu bere și ecstasy, oripilează. Îngrozește.

În urmă cu 200 de ani roșia era considerată otrăvitoare. Femeile abia în 1918 au putut vota.

Interzicerea sclavajului. Torturii. Azi: piese de muzeu. Precum mașina cu aburi. Apar idei noi. Sentimente noi. Strâmbături noi. Deviații noi. Aroganța, tupeul, suflatul mucilor pe stradă sunt ridicate la rang de artă. Etaloane ale bunelor maniere.

Zoofilii își cer și ei drepturile. Consideră că e ceva normal să facă sex cu găina. Cu șopârla. Cu cățeaua. Cu purcica. Cu râma. Acolo unde e atracție e și dragoste. Bestia e privită ca și un partener. Dragoste cu maidaneza. La prima vedere.

Să-ți pui micuța broască țestoasă pe masa de bucătărie și să i-o tragi de-i sar capacele. E ceva normal. Ca linsul înghețatei.

Legea interzice sodomia. Violența. Relele tratamente.

Va veni o vreme când omul va scoate capra din grajd și o va duce în fața altarului.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.