Politică, Stirile Fierbinti

EMIL RADU MOLDOVAN, PREȘEDINTELE PSD B-N: REZULTAT ISTORIC PENTRU PSDpsd

„Aș începe prin a le mulțumi foarte mult locuitorilor din Bistrița-Năsăud pentru prezența la vot. Este un lucru îmbucurător pentru mine în comparație cu ce a fost în 2007 – 2009. Aș începe de aici, în 2007 a fost în județul Bistrița-Năsăud o prezență de 30,6 la sută, în 2009 o prezență de 32,9 la sută, iar în 2014 o prezență de 35,8 la sută. E un trend ascendent și e un lucru îmbucurător”, a declarat președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan în cadrul conferinței de presă.

psdf

„Atât la nivel național, cât și în județul Bistrița-Năsăud este un rezultat istoric pentru PSD, cel mai mare rezultat înregistrat vreodată la orice tip de alegeri și mă refer ca vot politic direct. Niciodată nu am reușit să obținem un astfel de scor”, a mai spus Radu Moldovan.

3

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.