Actualitate, Stirile Fierbinti

Gara Beclean pe Someș, la standarde europenegara Beclean

Important nod de cale ferată, gara Beclean pe Someș a intrat de curând într-un proces de modernizare. După cum ne-a informat Costin Marcel, șeful stației CFR Beclean pe Someș, obiectivul a vizat, în prima fază, înlocuirea ușilor și geamurilor cu rame termopan.

Holul casei de bilete, biroul impiegatului de mișcare, sălile de așteptate au fost de asemenea supuse procesului de modernizare și igienizare.

Șeful stației CFR Beclean pe Someș, Costin Marcel a adăugat că pentru anul 2014, în stația CFR din urbea someșană, vor continua lucrările de modernizare. Se are în vedere schimbarea acoperișului și a pavelelor:

„Dorim ca după finalizarea acestor lucrări de modernizare a stației CFR Beclean, întregul complex feroviar al orașului de pe Someș să arate a gară europeană”, a declarat Costin Marcel.

Investiția este suportată de ministerul Transporturilor.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.