Religie, Stirile Fierbinti

LUCA DENEȘ RIDICĂ O NOUĂ BISERICĂ PENTICOSTALĂ ÎN BECLEANLUCA DENES

Consiliul local al orașului Beclean oferă tuturor bisericilor din raza administrativ-teritorială facilități proporționale cu numărul de membri și, sau cu proiectele inițiate. In anul 2012 au fost susținute cultele religioase cu fonduri din bugetul local în sumă de 225.000 lei.

2

În orașul de pe Someș, după  numărul de credincioși, penticostalii ocupă locul trei , după ortodocși și reformați. Potrivit recensământului:  ortodocși ( 7310 ), reformați ( 1246 ), penticostali ( 875 ). Situația a mai dat 1 mulsuman și 2 atei!

3

De curând, în oraș, penticostalii și-au mai ridicat o biserică. Luca Deneș, director la Radio Be 3 Beclean , a pus piatra de temelie pentru o nouă biserică penticostală „ Sfânta Treime”, care va fi construită în fața blocului de sinistrați din Beclean.

4

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.