Politică, Stirile Fierbinti

NICU MOLDOVAN CANDIDEAZĂ PENTRU AL V-LEA MANDAT DE PRIMARNicu-Moldovan-1024x768

Organizația județeană PSD Bistrița-Năsăud și-a desemnat candidații pentru funcția de primar în 50 de localități din totalul de 62, inclusiv în municipiul Bistrița și în orașele Beclean și Năsăud, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, senatorul Ioan Deneș, vicepreședinte al filialei.

Pentru orașe, sunt susținuți în continuare primarii PSD în funcție: Ovidiu Crețu la Bistrița, Mircea Romocea la Năsăud și Nicolae Moldovan la Beclean, urmând ca numele candidatului pentru orașul Sângeorz-Băi să fie decis în perioada următoare.

În ceea ce privește alegerile pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, obiectivul declarat al PSD este a de a forma majoritatea în viitorul deliberativ județean și de a-l impune pe actualul președinte, Radu Moldovan, care este și șeful organizației județene a PSD, pentru un nou mandat.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.