Sport, Stirile Fierbinti

MEGATITAN S.R.L., ALĂTURI DE COPIII BECLENARI LA UN CONCURS DE NATAȚIE ÎN UNGARIALa sfârșitul săptămânii trecute, înotătorii beclenari Otvos Melisa, Otvos Lorena și Farcaș Cristian, sportivi legitimați la Clubul Sportiv Tibi Bistrița, au participat la un concurs de natație desfășurat în localitatea Hodmezovasarhely din Ungaria.

Deplasarea și cheltuielile de concurs a celor trei sportivi au fost posibile datorită sprijinului substanțial acordat din partea reprezentanților firmei MEGATITAN S.R.L. Beclean, sponsor care susține performanța copiilor din mai multe domenii și cărora le mulțumim pe această cale.

Sportivul Farcaș Cristian a obținut rezultate onorabile, reușind să-și corecteze recordurile personale la majoritatea probelor la care a luat startul. La concurs surorile Otvoș au ajuns într-o stare de sănătate mai puțin bună, fiind răcite, doar Lorena concurând la trei probe din opt.

Urmează Campionatul regional de cadeți (Reșița) și cel de copii din luna aprilie (Baia Mare), unde așteptăm ca sportivii noștri să se califice la Campionatele Naționale din luna iunie.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.