Social, Stirile Fierbinti

PRIMARUL NICOLAE MOLDOVAN A RECEPȚIONAT NOUA CENTRALĂ TERMICĂ LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GRIGORE SILAȘI” BECLEANFotografie0447

Noua centrală termică de la Școala Gimnazială “Grigore Silași” Beclean a fost Inclusă pe lista obiectivelor administrative ale primarului Nicolae Moldovan.

“Este o investiție pentru școală pe care eu mi-o doresc de șase ani, de când am venit în această școală. Colegii mei o așteaptă de mai mulți ani”, a scris directorul Gabriel Rusu pe pagina de Facebook a instituției.

c2

Recepția tehnică la terminarea lucrărilor a avut loc de curând, prin mijlocirea unei echipe din care au făcut parte primarul Nicolae Moldovan, viceprimarul Mathe Ștefan, proiectantul Vasile Dascăl, executantul SC “Inst Nistor” SRL Bistrița și dirigintele de șantier Grigore Silași..

c1

c3

sursa foto: Răsunetul.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.