Editorial, Stirile Fierbinti

UNDE SE TERMINĂ POLITICA, ÎNCEPE CANIBALISMULÎntr-o societate care nu dă doi bani pe asistență socială, oamenii ajung să devină sinucigași . Doar cel flămând, cel sărac lipit pământului știe ce-i foamea. Durerea. Disperarea. Angoasa. Situația limită. Sinuciderea.

Alexandra Braunstein, mamă însărcinată, s-a aruncat în fața trenului împreună cu cele trei fiice ale sale. Sinucigașa și soțul ei erau săraci lipiți pământului.

Necropsia a scos la iveală un fapt cutremurător: Georgiana, Daria și Andreea, fetițele aruncate în fața trenului, nu mâncaseră nimic cu mai bine de 20 de ore înainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viață, scriu ziarele.

Într-o societate care nu dă doi bani pe asistență socială, oamenii ajung să devină sinucigași . Doar cel flămând, cel sărac lipit pământului știe ce-i foamea. Durerea. Disperarea. Angoasa. Situația limită. Sinuciderea.

Se aruncă miliarde de lei pe tot felul de festivaluri. Petreceri. Pentru toată lumea. De toată lauda. Și mărirea. Chiolhanuri. Circ. Artificii. Muzică, veselie și bere bună. Ceaunele să dea în clocot. Să sfârâie carnea pe grătare. Să curgă berea! Că în rest, ne doare în bască!

Moartea Alexandrei Braunstein  și a fetițelor sale ar putea fi un semn: aleșii poporului să mai lase dulcețurile, protocoalele, pupăturile, afișajul și vorba în vânt, să pună umărul și să scoată căruța asta împotmolită. Din rahat.

Ca să nu ne trezim într-o dimineață și să auzim la televizor: de data asta, o  altă mamă însărcinată a fost găsită în parc, mâncându-și pruncul de viu!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.