Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

ASFALTAREA CONTINUĂ LA BECLEAN, STRADĂ CU STRADĂ!

Scris in 15/09/2022 de Nicolae Avram

Potrivit primarului Nicolae Moldovan, zilele trecute a fost asfaltată  strada  Nicolae Bălcescu și urmează Mihai Viteazul, Griviței, Dobrogeanu Gherea, Morii, Grigore Silași, Parcului, Șieului.

Apoi, mai departe continuă asfaltarea la Coldău, Figa în totalitate, Dealul Păcii, 1 Mai, Cloșca, Crișan, Bobâlna, Aleea Trandafirilor, Someșului, George Coșbuc, Aleea Ghiocelului, Toamnei, Gheorghe Doja, Drumul Turistic Figa-Rusu de Jos, Liliacului, Bela Bartok, Nicolae Iorga, Octavian Goga, Aleea Teilor, etc.

“În perioada 2022-2023 nicio stradă cadastrată din orașul Beclean nu va rămâne neasfaltată. Mulțumesc tuturor cetățenilor pentru înțelegere pe tot parcursul șantierelor de lucrări și mai ales pentru încredere!” a spus primarul Nicolae Moldovan

De altfel, modernizarea străzilor din orașul Beclean presupune lucrări de infrastructură pentru utilități (gaz, electricitate, apă, canalizare, fibră optică, stații de încărcare pentru autobuze electrice). De asemenea, în planul de modernizare a străzilor sunt prevăzute lucrări de asfaltare, efectuare de canale betonate, rigole carosabile, borduri, spații verzi și pomi ornamentali.

Obiectivul general al proiectului de modernizare a străzilor vizează creșterea calității vieții în orașul Beclean prin dezvoltarea mobilității urbane a locuitorilor în noi arii de intervenție în acord cu Planul de Moblitate Urbană Durabilă revizuit. Proiectul presupune reabilitarea sistemului rutier aferent transportului public, amenajarea de alei de traseu pentru transportul în comun, reabilitare trotuare, amenajare de piste de biciclete pe străzile modernizate dar și piste de biciclete independente, extindere zone pietonale și intermodale, achiziția a 3 autobuze noi și a 50 de biciclete, dezvoltarea sistemelor de bilete integrate pentru călători și pentru biciclete.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *