Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A STRĂZII LIVIU REBREANU BECLEAN

Scris in 07/09/2014 de J de S

Fotografie0321

Primarul Nicu Moldovan a dat, de câteva zile, startul lucrărilor de modernizare a străzii Liviu Rebreanu, principala cale de acces spre Colegiul Național ,,Petru Rareș” și spre Centrul pentru Protecția Copilului.

DSC06237

Primăria orașului Beclean continuă și în această toamnă, ca în fiecare an, programul de modernizare a străzilor și trotuarelor din localitate. Prin programul amintit, primarul Nicu Moldovan și-a propus să realizeze treptat modernizarea totală a infrastructurii stradale a orașului.

Astfel, în luna septembrie, strada Liviu Rebreanu a intrat în lucrările de reparații care se vor finaliza cu asfaltarea totală a acestei căi rutiere a orașului Beclean. Deja, de câteva zile, se efectuează lucrările pregătitoare, după care va începe turnarea covorului asfaltic, ce va încheia reabilitarea și modernizarea acestei străzi centrale a orașului. Este de menționat faptul că, încă din anul trecut aici au fost reabilitate rețelele de alimentare cu apă și cele de canalizare, astfel că refacerea infrastructurii pe Liviu Rebreanu este totală, atât din punct de vedere al asfaltării, cât și din punct de vedere al rețelelor de utilități.

Beclean 070

De asemenea vor fi finalizate și lucrările de modernizare ale trotuarelor de pe această stradă, artera de circulație beclenară urmând să capete un aspect modern și îngrijit, având în vedere că această stradă este principala cale de acces spre Colegiul Național ,,Petru Rareș” și spre spre Centrul pentru Protecția Copilului.

Fotografie0319

.Noua lucrare de la Beclean intră astfel în zestrea de alei și străzi modernizate din oraș, îmbunătățind imaginea de ansamblu a unei localități dinamice, aflate în plină dezvoltare.

Beclean 057(1)

Fotografie0320

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *