Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

AUTOGARA BECLEAN ASFALTATĂ DE PRIMARUL NICU MOLDOVAN

1 (1)

Zilele acestea, în continuarea programului local de modernizare al străzilor beclenare, a început turnarea asfaltului pe capetele de străzi rămase neasfaltate până acum, realizându-se mai multe joncțiuni stradale. Este vorba de strada Liviu Rebreanu – strada Morii (zona Autogării).

Reamintim că Consiliul Local a decis o listă de priorități a tuturor străzilor din Beclean care vor intra în programul de asfaltare. Primarul Nicolae Moldovan, a explicat cum se vor desfășura asfaltările în acest an:

DSC06237

 

„Cât despre străduțele laterale de exemplu, anul acesta încep asfaltările : al doilea strat pe I.L. Caragiale, în Coldău, plus toate străzile adiacente acestora, câte 25-40 de metri, conform proiectului; strada Bobâlnei-Autogara; strada Horea-Codrului. Apoi, într-o altă etapă: strada final Cloșca; strada final Dobrogeanu Gherea. În momentul finalizării pavării trotuarelor pe strada Gr. Silași, se va finaliza și asfaltarea acestei străzi și, nu în final, dar e chiar necesar să asfaltăm o ocolire a centrului din Nicolae Bălcescu până la Petru Maior. După toate aceste urgențe nu trebuie să neglijăm Valea Viilor, alte străzi în Coldău și restul străzilor în Figa sau Podirei. Toate aceste obiective sunt prevăzute de Consiliul Local, doar trebuie avută încredere și respect, iar în rest numai sănătate”, a menționat primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

1 (2)

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *