Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

BĂILE FIGA, ÎNCĂ UN SEZON ESTIVAL REUȘIT

Scris in 26/10/2022 de J de S

Bine administrate de către Primăria orașului Beclean, Băile Figa au avut și în vara anului 2022 un sezon estival de succes.

Cu aproximativ 10.000 de turiști în fiecare sfârșit de săptămână însorit, parcul balnear ,,Băile Figa”, aflat de 3 kilometri de centrul orașului Beclean își consolidează an după an locul fruntaș  pe piața serviciilor cu profil balnear și turistic disponibile în Transilvania.

Stațiune turistică a orașului Beclean, Băile Figa pot să acopere toate gusturile și vârstele – de la cei interesați de divertisment și relaxare, la persoane dornice de cure cu nămol și ape sărate.

Parcul Balnear cu Aqualand a avut și în vara acestui an turiști din toată țara care au ales Băile Figa pentru petrecerea vacanțelor, a concediilor și a timpului liber, spre mulțumirea proprietarilor de pensiuni care au de câștigat din investiția cu care au pariat pe succesul parcului balnear.

Ridicată cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, și aflată permanent în extindere a facilităților turistice, a ofertelor de relaxare și divertisment, ca urmare a eforturilor și a strategiei de dezvoltare a administrației publice locale, stațiunea întinsă pe 15 hectare a schimbat în doar câțiva ani viața orașului de pe Someș, asaltat de turiști în fiecare vară, din 2010 încoace.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *