Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

BĂILE FIGA, UNUL DINTRE CELE MAI BUNE PROIECTE DIN ȚARĂ

DSCF3010_480

Brașovul a găzduit recent reprezentanții celor mai active administrații publice locale din România, reuniți cu ocazia Galei Concursului Național de Proiecte din Administrația Publică Locală „Cele Bune să se-adune!”, ediția 2013.

La această Gală, a fost reprezentat și orașul Beclean, cu proiectele sale semnificative realizate în ultima perioada și cu cele aflate în lucru. Primarul orașului, Nicolae Moldovan a fost cel care a fost evidențiat ca lider al administrației locale beclenare, pentru activitatea sa prin care a concretizat proiecte de anvergura pentru comunitatea locală beclenară, contribuind decisiv la progresul orașului Beclean și la transformarea sa într-un oraș european modern și într-o destinație turistică renumită în întreaga țară.

DSC_0268_1

Proiectul implementat și dezvoltat la Băile Figa a fost apreciat ca fiind unul dintre cele mai bune și semnificative proiecte derulate de către administrațiile publice locale din țară, cu o eficiență și cu un impact semnificativ pentru dezvoltarea comunității locale din orașul Beclean și pentru întreaga zonă înconjurătoare a localității.

DSC_0627_1

Aflată la cea de-a doua ediție, competiția este organizată de Revista Română de Administrație Publică Locală, publicație ce și-a asumat încă de la început misiunea de a contribui la recunoașterea serviciului public prin promovarea reușitelor din domeniul administrației publice, în special cea locală, și prin încurajarea excelenței.

Competiția inițiată în anul 2012 reprezintă un demers de evaluare și recunoaștere a oportunității, utilității și eficienței proiectelor promovate și implementate de autoritățile administrației publice locale. Acestea își pot înscrie proiecte din treisprezece domenii și au ocazia de a-și prezenta reușitele în cadrul unor sesiuni de prezentare a proiectelor. Gala de decernare a premiilor, desfășurată în cadrul FAR -Forumul Administrației Românești, recunoaște valoarea și potențialul administrației locale, însă marele câștig constă în împărtășirea experienței și schimbul de idei.

1

Cele câteva sute de proiecte înscrise în ediția 2013 a competiției au fost prezentate în paginile și pe site-ul Revistei Române de Administrație Publică Locală, devenind cunoscute la nivel național. Premiile au fost decernate pe domenii, pentru fiecare regiune de dezvoltare în parte, și la nivel național.

Caius DIUGAN

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *