Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

BECLEANUL, CU CELE MAI MULTE LOCUINȚE ANL

ANL

Raportat la numărul de locuitori, Becleanul este localitatea cu cele mai multe locuințe ANL construite din țară. După redeschiderii finanțării și reluarea lucrărilor la blocul ANL aflat în construcție la Beclean, lucrările avansează de la o lună la alta.

În prezent se lucrează pentru montarea conductelor de utilități în interiorul blocului, fiind deja realizate o parte din amenajările pentru băi, traseele de alimentare cu apă, agent termic și electricitate. De asemenea, constructorul lucrează simultan și la închiderea tuturor spațiilor cu tâmplărie și geamuri termopane. Totodată a început și izolarea termică a exterioară a blocului pentru ca totul să se deruleze conform planurilor iar construcția să fie cât mai bine protejată în sezonul trece.

Noul bloc ANL va avea o centrală termică de bloc, iar toate utilitățile ( apă, agent termic, gaze, electricitate) vor fi contorizate individual, pentru fiecare apartament în parte. Blocul va avea patru nivele (parter plus trei etaje), trei corpuri de clădire, cu un total cu 64 de apartamente.

Administrația orașului Beclean va aloca prin Consiliul Local, sumele necesare pentru amenajarea zonei adiacente blocului, care se întinde pe o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați, unde vor fi amenajate parcări și alte spații adecvate necesare.

La ora actuală, în Beclean există circa 300 de apartamente în sistem ANL, situate pe Strada Șieului, Strada Petru Maior și pe Aleea Ghiocelului, ceea ce face ca orașul Beclean să fie localitatea din țară cu cele mai multe locuințe ANL construite, raportat la numărul de locuitori.

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *