Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

BECLEANUL VA AVEA CEA MAI MODERNĂ PIAȚĂ AGROALIMENTARĂ

Scris in 22/08/2022 de Nicolae Avram

Tradiționala  ,,Piață Mare” se va bucura de casă nouă, cu ajutorul unui nou proiect. Piața Mare va fi construită după un concept modern, care va cuprinde și un parking subteran, spații exterioare pietonale cu multă zonă verde. Arhitectura clădirii se îmbină cu zona unde va fi construită, exteriorul fiind unul cu tonuri neutre și material naturale. 

„Noua Piață Mare Agroalimentară va fi construită din fonduri europene, după un concept modern, care va cuprinde și un parking subteran, precum și spații exterioare pietonale cu zonă verde. Arhitectura clădirii se îmbină cu zona unde va fi construită, exteriorul fiind unul cu tonuri neutre și din materiale potrivite cu mediul înconjurător”, a explicat  primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Unul dintre proiectele care va contribui considerabil la creșterea calității vieții cetățenilor orașului Beclean și a celor din împrejurimi este construcția unui imobil care va avea ca destinație Piața Mare – Agroalimentară a orașului Beclean.

Piața ca atare va avea spații comerciale de toate tipurile: zone frigorifice, zone destinate comercializării de fructe-legume, brânzeturi și produse alimentare specifice zonei, produse agricole de origine animală băuturi, produse agricole, produse vegetale, produse de pomicultură, flori, de asemenea va cuprinde spații comerciale destinate vânzării de produse non-alimentare (haine, unelte și scule agricole, produse meșteșugărești) și multe altele.

Astfel, toți comercianții din zonă și toți cetățenii orașului Beclean și din împrejurimi vor avea acces la o Piață Mare cu toate dotările necesare, la standarde europene.

Piața Mare Beclean este un proiect important al administrației publice din Beclean cu un buget estimat la circa 7 milioane de euro.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *