Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

BECLENARII VOTEAZĂ CÂNTĂREȚII PREFERAȚI PENTRU ZILELE ORAȘULUI

Fotografie0256

Primarul Nicu Moldovan propune, în premieră, un nou concept de desfășurare a Zilelor orașului Beclean. În acest sens, primarul Moldovan invită beclenarii să participe la o campanie de promovare a celor mai bune formații de muzică ușoară. Trupe, soliști, care să urce pe scenă la celebrarea din acest an a urbei de pe Someș. Beclenarii vor putea astfel să-și exprime opțiunea cu privire la acceptarea sau refuzul participării muzicienilor la manifestarea dedicată zilelor orașului Beclean.

Sub sloganul “Implică-te!”, “Tu decizi formația dorită!”, primăria a tipărit buletinele de vot, care vor putea fi astfel introduse în urnele amplasate în sediul primăriei, în magazinele și chioșcurile din oraș. Trupele și interpreții cu cele mai multe adeziuni (marcate cu x în căsuța din dreptul fiecăruia) vor urca pe scena “Zilelor orașului Beclean.

Fotografie0257

“Cea de-a XII-a ediție a zilelor urbei de pe Someș, preconizate a avea loc în luna iunie să se desfășoare la cele mai înalte standarde de calitate.” a declarat primarul Moldovan.

Sub sloganul “Implică-te!”, “Tu decizi formația dorită!”, primăria pune la dispoziție, în locurile special amenajate, taloanele cu nominalizări la cele trei categorii aflate în discuție: concerte, muzică populară și alte momente artistice.”. Iată “candidații:

1

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *