Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

CAMPANIE DE CURĂȚENIE LA BECLEAN

Scris in 20/03/2014 de J de S

DSC05683

Odată cu încălzirea vremii, Direcția Locală de Gospodărie Comunală, sub coordonarea directorului George Pop, a început la Beclean lucrările din cadrul campaniei curățeniei de primăvară, devenită deja o acțiune tradițională în oraș și în cartierele aparținătoare: Beclenuț, Figa, Coldău, Valea Viilor și Rusu de Jos.

DSCF2299

Lucrătorii societății beclenare lucrează deja din luna februarie, profitând de vremea bună, la curățarea trotuarelor, a bordurilor și rigolelor stradale, precum și la curățarea coronamentului copacilor și pomilor ornamentali. Muncitorii direcției vor desfășura în toată perioada de primăvară acțiuni ample de igienizare a străzilor și a trotuarelor, și se va acționa, de asemenea, pentru îndepărtarea resturilor și a deșeurilor menajere depozitate în locuri neautorizate. În activitatea de curățenie vor fi implicate utilajele și mașinile din dotarea Direcției, fapt care eficientizează campania desfășurată la Beclean.

De asemenea, angajații Direcției de Gospodărire Comunală vor desfășura în toată această perioadă acțiuni de pregătire și întreținere la spațiile verzi, rondourile de flori și în parcul central al orașului. Va fi curățat coronamentul arborilor ornamentali, vor fi îndepărtate resturile rezultate și se va trece la acțiunea de văruire protectoare a acestora. În cadrul campaniei curățeniei de primăvară se vor mai desfășura lucrări de întreținere la podețe, curățarea rigolelor stradale, a canalelor de scurgere pluvială și vor fi vopsite bordurile străzilor și ale trotuarelor. Totodată, se vor derula o serie de acțiuni de curățenie și de ecologizare ale malurilor râurilor Someș și Meleș.

DSC05682

Acțiuni de igienizare precum cele derulate acum în oraș sunt programate periodic pe parcursul anului, însă cea mai mare dintre acestea este campania desfășurată în fiecare primăvară, înaintea Sărbătorilor de Paști.

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *