Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

CAMPANIE DE DEZINSECŢIE ŞI DERATIZARE

Scris in 22/07/2023 de Caius Diugan

La Beclean s-au  derulat recent acțiuni de dezinsecție şi deratizare. Acţiunile din această vară se desfășoară în conformitate cu graficul stabilit de Primăria oraşului.

 Substanţele utilizate pentru campania de dezinsecţie  nu sunt dăunătoare nici pentru om şi nici pentru animalele de companie, astfel că zonele în care s-au desfăşurat acțiunile de dezinsecție sunt în siguranţă, neexistând vreun pericol pentru cei care le frecventează.

Cu țintă specială spre rozătoare și țânțari – căci acestea sunt vietățile care de obicei cauzează probleme vara și toamna, dată fiind amplasarea orașului pe malul Someșului – campaniile de dezinsecție și deratizare organizate de către Primăria Beclean pe spațiile publice din localitate  vizează blocurile (pe scări și la subsoluri), spațiile verzi, parcurile, zonele de lângă ape, lizierele de pădure.

Scopul acestor acţiuni a fost acela de a stârpi pe cât posibil ţânţarii, alte insecte dăunătoare, precum şi rozătoarele, aflate în largul lor în condiții de căldură şi umiditate, când se înmulțesc peste măsură.

(text și foto: Primăria Beclean)

Distribuie:


image_pdfimage_print