Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

CENTRUL SOCIAL DE ZI AL ORAȘULUI BECLEAN A PRIMIT LICENȚA DE FUNCȚIONARE

Scris in 18/03/2024 de J de S

Centrul Social de Zi a primit, de puțin timp, licența de funcționare pentru terapii, prevenire și consiliere. Beclenarii care sunt eligibili pentru servicii de recuperare gratuită se vor putea bucura, în curând, de aceste ajutoare.

“Primăvara vine cu o veste foarte bună! Centrul Social de Zi al orașului Beclean este acum licențiat să funcționeze ca și “𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧“(𝐍𝐫. 𝟔𝟏𝟖𝟔 𝐝𝐢𝐧 𝟐𝟕.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟒) și “𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐫𝐞, 𝐞𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐜𝐮 𝐚𝐝𝐢𝐜𝐭̦𝐢𝐢” (𝐍𝐫. 𝟔𝟏𝟖𝟕 𝐝𝐢𝐧 𝟐𝟕.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟒).

Beneficiarii serviciilor oferite în mod gratuit sunt locuitori ai orașului Beclean, iar totodată toți cei care doresc să se bucure de terapiile disponibile vor putea face asta în curând!

Investiția în infrastructura de sănătate este o prioritate pentru administrația locală.

Mulțumesc tuturor pentru încredere!” a transmis primarul Nicolae Moldovan pe Facebook.

Centrul Social de Zi oferă servicii socio-medicale complexe, cu terapii de recuperare fizică și psihică prin intermediul aparaturilor de ultimă generație, care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru toate tipurile de persoane, inclusiv categorii vulnerabile: vârstnici, persoane cu dezabilități sau copii care provin din familii aflate în dificultate.

Frumusețea Centrului o reprezintă pista de biciclete și zona pietonală de 1 kilometru, precum și spațiul de joacă exterior de 1ha de care se bucură deja zeci de copii zilnic, precum și Amfiteatru verde în aer liber unde vom organiza periodic spectacole și vizionări de film.

Centrul Social de zi cuprinde terapii de recuperare fizică și psihică prin intermediul aparaturilor de ultimă generație, care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru toate tipurile de persoane, inclusiv categorii vulnerabile.

Distribuie:


image_pdfimage_print