Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

CONCURS: POETUL NICOLAE AVRAM OFERĂ ULTIMA SA CARTE CU AUTOGRAF

a
Bistrițeanul.ro a lansat ieri un concurs. Unui norocos cetitor de poezie i se va oferi volumul de poezie „All Death Jazz” de Nicolae Avram, cu autograful autorului, apărut anul trecut la Casa de Editură Max Blecher. „ Bistrițeanul.ro și Casa de editură Max Blecher vă oferă volumul “All Death Jazz” cu autograful autorului Nicolae Avram, care s-a oferit, în plus, să facă cinste câștigătorului cu o cafea sau o bere – pentru a povesti în tihnă despre literatură, supraviețuire, federei și alte asemenea dichisuri”, zice Ioana Bradea în articol.

coperta i_iv (1)

„Câștigătorul va primi – grație bunăvoinței Casei de Editură Max Blecher – și volumul semnat de regretatul Aurel Onișor (semnul la care te vei opri să bei apă), poetul din Beclean care a crescut la casa de copii din Beclean, a scris poezii de la o vârstă fragedă, câștigând în 1982 premiul I la concursul județean de poezie „Andrei Mureșanu” organizat de Casa Municipală de Cultură Bistrița, a învățat singur rusă și engleză dar, rămas fără slujbă, singur și bolnav, în septembrie 1994 s-a sinucis pe când avea doar 27 de ani” adaugă Ioana Bradea.

scan0022

Pentru a intra în posesia celor două volume extraordinare – trebuie doar să răspundeți la o simplă întrebare: Unde au fost publicate volumele “All Death Jazz” și “semnul la care te vei opri să bei apă”…? Răspunsurile dumneavoastră corecte la adresa de e-mail: redactia@bistriteanul.ro. Câștigătorul va fi anunțat vineri dimineața, pe 7 februarie. Deci, baftă!

coperta_semnul_la_care_te_vei_opri

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *