Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

CONDIȚII MAI BUNE DE VIAȚĂ PENTRU TINERII CU DIZABILITĂȚI NEUROPSIHICE DE LA BECLEAN

DSC06226Grație președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și a directorului general a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrita-Năsăud, Delia Fontul, au fost aprobate continuarea lucrărilor de modernizare a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulți (CRRNA) Beclean. Astfel, (CRRNA) Beclean a primit bani de la bugetul județului pentru modernizarea și dotarea respectivului centru.

DSC06227

Potrivit șefului (CRRNA) Beclean, Anamaria Cîndea, obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea calității vieții tinerilor cu dizabilități neuropsihice din centru. Pentru o bună funcționalitate, clădirea necesită investiții în infrastructură și echipamente. În plus e nevoie de modernizarea spațiilor de cazare, a spațiilor comune și grupurilor sanitare, pentru a se crea cadrul optim de furnizare a serviciilor și desfășurare a activităților specifice.

DSC06228

Anamaria Cîndea a ținut să sublinieze rolul deosebit al președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și a directorului general a Direcției Generale de Asistenta Sociala și Protecția Copilului Bistrita-Năsăud, Delia Fontul, care au susținut acest proiect privind creșterea creșterea calității vieții tinerilor cu dizabilități neuropsihice din centrul de la Beclean.

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *