Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

DIN 2 IUNIE, PROGRAM ȘI TARIFE LA BAZINUL DE ÎNOT BIN BECLEAN

DSCF1603

Aflat până acum în proceduri administrative premergătoare punerii în funcțiune, bazinul didactic de înot aflat în apropierea Liceului Tehnologic Agricol Beclean intră de marți, 2 iunie, în program normal de funcționare, după ce luni, 1 Iunie, e locul “Porților deschise” pentru pasionații sportului acvatic.

DSCF1662

Faptul se traduce în aplicarea criteriilor de acces, a regulamentului de funcționare și a tarifelor pe care beneficiarii le vor plăti în schimbul orelor de înot practicat în condiții dintre cele mai bune: cinci culoare acoperite și amenajate modern, climatizare cu aparatură de ultimă generație complet automatizată, sisteme de filtrare și curățare a apei în măsură să asigure igiena deplină, apă cristalină de calitate optimă cu temperatură ideală pentru sport, instalație pentru menținerea umidității potrivite a aerului. Astfel dotat, obiectivul inaugurat de curând cu participare guvernamentală este un loc ideal și reconfortant pentru inițierea în înot, recreere, petrecere a timpului liber în mod plăcut și sănătos sau – de ce nu ? – chiar sport de performanță pentru copiii, elevii, adulții sau vârstnicii cărora li se adresează cu oferte generoase : gratuit pentru activitățile didactice desfășurate de către unitățile de învățământ de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 13.00 ; liber pentru Clubul Copiilor Beclean, de luni până vineri, de la ora 13.00 la 15.00. În rest, oricine se poate delecta aici timp de două ceasuri, cât durează o ședință, în schimbul a 10 lei plătiți de luni până vineri, între orele 15.00 și 21.00, pentru următoarele intervale: 15.00 – 17.00, 17.00 – 19.00, 19.00 – 21.00. Tariful rămâne neschimbat în weekend, cu diferența că sâmbăta și duminica activitatea este organizată în patru etape temporale: 13.00 – 15.00, 15.00 – 17.00, 17.00 – 19.00, 19.00 – 21.00; orice depășire a duratei unei ședințe se taxează suplimentar, cu 10 lei. Pentru acces nelimitat, abonamentul costă 150 de lei/lună, beneficiarul având posibilitatea înscrierii în acest preț a unui copil minor (actul va conține pozele ambelor persoane). Pentru obținerea acestui tip de legitimație nu e suficientă plata, solicitantul fiind obligat să prezinte avize privind starea de sănătate eliberate de medicul de familie (cu mențiunea “apt pentru înot”) și de dermatolog.

În rest, condițiile de acces privesc respectarea circuitului igienico-sanitar ce începe și se încheie la cabina de duș, obligatoriu fiind, bineînțeles, echipamentul adecvat din care nu pot lipsi casca de înot (persoanele cu părul lung au obligația de a-l prinde în interiorul acesteia) și costumul de baie.

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *