Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

DUPĂ PODUL CONSTRUIT LA BECLENUȚ, BECLEANUL VA AVEA ÎNCĂ UN POD NOU, ÎN ZONA ȘURI

Scris in 20/04/2023 de J de S

Primăria orașului Beclean va construi, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, încă un pod de trecere peste râul Someșul Mare, în locul numit de localnici la  ,,Şuri”.

Construcția va fi realizată prin cel de-al treilea proiect de mobilitate urbană durabilă ce va fi implementat în orașul de pe Someș, proiect denumit „Dezvoltarea Mobilității Urbane – Beclean orașul inteligent”.

După ce podul de peste Someș la Beclenuț a fost inaugurat în anul 2021, iar lucrările de construcţie la Varianta de Ocolire a orașului Beclean sunt în plină desfăşurare, prin construcția unui nou pod rutier peste râul Someș, la Șuri va fi finalizat amplul program al administraţiei publice locale în privinţa descongestionării şi fluidizării traficului rutier în zona oraşului Beclean.

Toate investițiile în infrastructura de mobilitate urbană și transport sunt importante pentru comunitatea locală beclenară, iar proiectul PMUD 3 „Dezvoltarea Mobilității Urbane – Beclean orașul inteligent”, este în valoare de aproximativ 7 milioane de euro și este implementat prin exercițiul financiar POAT 2014-2020.  

Distribuie:


image_pdfimage_print