Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

ELEVI ȘI PROFESORI DE LA CNPR BECLEAN ÎN TURCIA, ÎN SCHIMB DE IDEI ȘI CĂUTAREA SUCCESULUI ÎN DOMENIUL EDUCAȚIEI

Scris in 07/04/2023 de J de S

Organizațiile active în domeniile educației, formării și tineretului vor primi sprijin în cadrul programului Erasmus + pentru a realiza proiecte de promovare a diferitelor tipuri de mobilitate.

Un astfel de sprijin au primit și 10 elevi și patru profesori de la Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean care participă în această săptămână la fluxul 2 – mobilitate #Erasmus.  Gazdele elevilor și profesorilor beclenari  sunt partenerii din Turcia: ANTALYA/Manavgat Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Liceul Profesional şi Tehnic Anatolian Muzaffer Büyük)

“Echipa formată din 10 elevi și 4 profesori de la CNPR ne salută din Turcia! 😊Aceștia participă în săptămâna aceasta la fluxul 2 – mobilitate #Erasmus. Elevii participă la ore și la ateliere, fac schimb de idei cu alți elevi, leagă prietenii, iar profesorii sunt implicați în activități de job-shadowing, respectiv de predare. Totodată, aceștia descoperă cultura, arhitectura și peisajele inedite ale Turciei!” scrie Revista ”Esentza” pe Facebook.

Distribuie:


image_pdfimage_print