Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

FILMUL “’MIRCIULICĂ” VA PUTEA FI VIZIONAT ÎN AMFITEATRUL VERDE DE LA BĂILE FIGA. INTRAREA GRATUITĂ

De J de S in 10/08/2023

Amfiteatrul verde din stațiunea Figa va găzdui sâmbătă, 12 august și duminică, 13 august, de la ora 21:00, în premieră, filmul “Mirciulică”. Filmul este prima producție de cinema a beclenarului Mircea Bravo.

Cu acest prilej, va fi inaugurat edificiul verde de la Băile Figa. Iar evenimentul programat în 12 August, ora 11.00, (vizita de prezentare la obiectivul “Centrul Social de Zi”) se reprogramează pentru data de 17 August, ora 11.00 a anunțat marți pe Facebook  primarul Nicolae Moldovan

“Pentru a ne bucura de utilitatea 𝐀𝐦𝐟𝐢𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐢̂𝐧 𝐚𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫, sâmbătă, 12 august și duminică, 13 august, de la ora 21:00, în premieră pentru orașul nostru vom avea proiecție de film în aer liber! Este vorba despre 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐮𝐥 “𝐌𝐢𝐫𝐜𝐢𝐮𝐥𝐢𝐜𝐚̆”, prima producție de cinema a beclenarului Mircea Bravo, film pe care vom avea cu toții șansa să îl vedem împreună, acasă la Beclean.

𝙁𝙞𝙡𝙢𝙪𝙡 𝙣𝙪 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙧𝙚𝙘𝙤𝙢𝙖𝙣𝙙𝙖𝙩 𝙢𝙞𝙣𝙤𝙧𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙨𝙪𝙗 15 𝙖𝙣𝙞 𝙛𝙖̆𝙧𝙖̆ 𝙖𝙘𝙤𝙧𝙙𝙪𝙡 𝙥𝙖̆𝙧𝙞𝙣𝙩̦𝙞𝙡𝙤𝙧.

În curând, ne vom bucura și de al doilea film al lui Mircea, “Nuntă pe bani”, care o să aibă premiera pe 10 Octombrie în cinematografe!

Vă așteptăm cu drag!” a transmis primarul Nicolae Moldovan pe Facebook.

(Sursa foto: Primăria Beclean)

Distribuie:


image_pdfimage_print