Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

GENERAȚIA DE AUR A BECLEANULUI

Emy

Am participat astăzi, 11 Iunie, la Casa de Cultură „Radu Săplăcan”, la Spectacolul de caritate „Dăruind vei dobândi”, ediția a IV-a. Sub lozinca „Elevii de la Petru Rareș au talent”, organizatorii și-au propus ca anul acesta să o ajute pe Emilia, colega lor, care a suferit o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea unei tumori cerebrale iar acum necesită tratament de recuperare.

o

Am rămas plăcut și profund impresionat de talentul acestor reprezentanți ai noii generații, iar mesajul meu pentru ei este: Sunteți niște copii minunați, talentați și buni, mai ales buni, pentru că ați ales să vă puneți talentul în slujba unui scop nobil, acela de a o ajuta pe Emilia. De aceea vă mulțumesc tuturor cântăreților, dansatorilor, actorilor, prestidigitatorilor din noua generație, pentru lecția de bunătate, milă, compasiune, empatie, pe care ne-ați predat-o astăzi nouă, celor din generația mai veche. Astăzi elevii au fost profesori și profesorii elevi. Talentul vostru este un dar de la Dumnezeu și trebuie folosit pentru a ajuta alți oameni. Nu renunțați la dorințele voastre pentru că vi se vor îndeplini, urmați-vă visurile și nu renunțați, pentru că doar așa ele vor deveni reale!

k.

Mai mult decât de banii care s-au adunat, și care vor fi donați Emiliei, ea are nevoie de noi, să știe că suntem alături de ea, că o iubim și o ajutăm. Vă mulțumesc!

paul 2

Acum vestea bună pentru voi: Emilia se simte mai bine. Când am vizitat-o ultima dată, ne-a arătat foarte mândră de ea că poate sta acum în poziția șezut singură. I-am spus că în fiecare zi, va fi din ce în ce mai bine, pentru că Dumnezeu o iubeste și o vindeca, dar treptat, nu dintr-o dată. Pentru că răul vine dintr-o dată și trece treptat, dar trece. Am râs, am vorbit, am făcut poze, am citit poezii scrise de Emilia. A fost o zi deosebită. Am aflat și că a făcut primii pași cu ajutorul unui cadru special, iar dorința ei cea mai mare este să poată merge singură, până în august, când este ziua ei.

Paul Boroș

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *