Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

GRAȚIE PRIMARULUI NICU MOLDOVAN : BECLEANUL CU CELE MAI MULTE LOCUINȚE ANL DIN ȚARĂ

Beclean 039

Noul bloc ANL aflat în construcție la Beclean se găsește în aceste zile în fazele finale ale lucrărilor de construcție. Pe toate cele patru nivele ale blocului se lucrează la partea de finisaje exterioare și interioare, la finalizarea lucrărilor de instalații și la finalizarea izolării termice exterioare a blocului. Mai mult decât atât, fațada uneia dintre scările noului bloc a căpătat deja culoare, după realizarea izolației, a tencuirii și a zugrăvirii, astfel că este conturat aspectul final al construcției.

DSC_0268_1

Noul bloc ANL va avea o centrală termică de bloc, iar toate utilitățile ( apă, agent termic, gaze, electricitate) vor fi contorizate individual, pentru fiecare apartament în parte. Blocul va avea patru nivele (parter plus trei etaje), trei corpuri de clădire, cu un total cu 64 de apartamente.

Administrația orașului Beclean va aloca prin Consiliul Local, sumele necesare pentru amenajarea zonei adiacente blocului, care se întinde pe o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați, unde vor fi amenajate parcări și alte spații adecvate necesare.

Beclean 037

La ora actuală, în Beclean există circa 300 de apartamente în sistem ANL, situate pe Strada Șieului, Strada Petru Maior și pe Aleea Ghiocelului, ceea ce face ca orașul Beclean, datorită primarului Nicu Moldovan și a Consiliului Local , să fie localitatea din țară cu cele mai multe locuințe ANL construite, raportat la numărul de locuitori.

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *