Sport, Stirile Fierbinti

FOTBAL: CENTRUL PENTRU PROTECTIA COPILULUI (CPC) BECLEAN A ÎNVINS LICEUL TEHNOLOGIC “HENRI COANDĂ” BECLEAN , CU 5-3Fotografie0390

Echipa de fotbal a Centrului pentru Protecția Copilului Beclean (CPC) și a Liceului Tehnologic “Henri Coandă” Beclean s-au întâlnit sâmbătă, 21 martie, în sala de sport a Colegiului „Petru Rareș” din Beclean într-un meci amical, pe care a învins-o cu 5-3.

Fotografie0389

Echipa de fotbal a Centrului pentru Protecția Copilului Beclean (CPC) s-a înfruntat cu cea a Liceului Tehnologic “Henri Coandă” Beclean pe care a învins-o cu 5-3, echipe cu un foarte bun nivel.

Fotografie0388

Pentru echipa CPC Beclean au marcat Marian Lăcătuș ( 4 goluri ) și Darius Cristian (1gol). Alături de aceștia, au jucat: Andrei Scurtu, Ionuț Rad, Andrei Stoica, Nicolae Lăcătuș, Ieudean Vasi.

Pentru echipa Liceului Tehnologic “Henri Coandă” Beclean au marcat Vlad Bindea(2 goluri) și Ahmet Fechete (1 gol ). Au fost susținuți în teren de: Adrian Crișan, Tibi Gergely, Sergiu Anton, Andrei Ferencz, Victor Plăian.

Fotografie0387

Meciul a fost arbitrat de prof. Alin Platon.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.