Sport, Stirile Fierbinti

LICEUL TEHNOLOGIC “HENRI COANDĂ” A PIERDUT MECIUL REVANȘĂ CU CPC , SCOR 9-4DSC06359

Echipa de fotbal al Liceului Tehnologic „Henri Coandă” Beclean a pierdut, ieri, meciul – revanșă, cu echipa de fotbal al Centrului pentru Protecția Copilului Beclean (CPC) , scor 9 -4.

DSC06364

În urmă cu două săptămâni, echipa de fotbal al CPC Beclean, a participat la un meci amical cu echipa de fotbal al Liceului Tehnologic Henri Coandă pe care a învins-o cu 5-3.

Marți, a avut loc meciul revanșă. Din păcate, fotbaliștii de la „Henri Coandă” nu au reușit să schimbe lucrurile și chiar în primele minute au încasat nu mai puțin de 3 goluri! Meciul s-a terminat cu victoria celor de la CPC Beclean , scor 9-4.

DSC06362

Pentru echipa CPC Beclean au marcat Marian Lăcătuș ( 6 goluri ), Andrei Stoica (2), Darius Cristian (1). Alături de aceștia, au jucat: Andrei Scurtu, Ionuț Rad, Nicolae Lăcătuș.

Pentru echipa Liceului Tehnologic “Henri Coandă” Beclean au marcat Adrian Crișan (2 goluri) și Ahmet Fechete (2 ). Au fost susținuți în teren de:, Tibi Gergely, Sergiu Anton, Andrei Ferencz, Victor Plăian, Vlad Bindea

DSC06354

Meciul a fost arbitrat de prof. Alin Platon.

DSC06360

DSC06358

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.