Administrație, Stirile Fierbinti

PRIMARUL NICU MOLDOVAN A DEMARAT UN AMPLU PROGRAM DE ASFALTARE A STRĂZILOR ÎN BECLEANDSC06237

Consiliul Local a decis o listă de priorități a tuturor străzilor din Beclean care vor intra în programul de asfaltare. Primarul Nicolae Moldovan, a explicat cum se vor desfășura asfaltările în acest an:

„Cât despre străduțele laterale de exemplu, anul acesta foarte curând încep asfaltările în aprilie: al doilea strat pe I.L. Caragiale, în Coldău, plus toate străzile adiacente acestora, câte 25-40 de metri, conform proiectului; strada Bobâlnei-Autogara; strada Horea-Codrului. Apoi, într-o altă etapă: strada final Cloșca; strada final Dobrogeanu Gherea. În momentul finalizării pavării trotuarelor pe strada Gr. Silași, se va finaliza și asfaltarea acestei străzi și, nu în final, dar e chiar necesar să asfaltăm o ocolire a centrului din Nicolae Bălcescu până la Petru Maior. După toate aceste urgențe nu trebuie să neglijăm Valea Viilor, alte străzi în Coldău și restul străzilor în Figa sau Podirei. Toate aceste obiective sunt prevăzute de Consiliul Local, doar trebuie avută încredere și respect, iar în rest numai sănătate”, a menționat primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

asfaltare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

* Comentariile postate pe acest site care conţin injurii, mesaje obscene, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, atacurile la persoană, anunţurile publicitare, vor fi şterse. Autorul comentariului este singurul responsabil pentru cele afirmate şi va fi tratat ca atare.