Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

JANDARMII DIN BECLEAN ÎN CASĂ NOUĂ

Scris in 01/06/2014 de J de S

1 (1)Sâmbătă, 31 mai, a avut loc inaugurarea sediului în care va funcționa plutonul de jandarmi al orașului Beclean. Sediul este amenajat în incinta clădirii fostei maternități a orașului. Plutonul este format din 25 de ofițeri și un subofițer. Rolul jandarmilor: responsabili cu ordinea și liniștea publică a orașului, asigură paza și buna funcționare a Băilor Figa pe toată durata sezonului estival.

2

La eveniment au participat primarul Nicu Moldovan, prefectul Ioan Țintean, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, secundul său, Dorin Popescu, deputatul Daniel Suciu, senatorul Ioan Deneș, șefi în uniformă, protopopul de Beclean, Doru Zinveliu și omologul său din Năsăud, Ioan Dâmbu, reprezentanți ai administrației publice locale.

4

Cu acest prilej, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, a declarat: am participat astăzi la inaugurarea noului sediul al Jandarmeriei din orașul Beclean. E un moment de sărbătoare, încă o dovadă clară că Beclean orașul e cel mai viu dintre cele trei din Bistrița-Năsăud, s-a transformat în bine cel mai mult în ultima perioadă, lucru care i se datorează în primul rând primarului. Sper ca liniștea și ordinea la nivelul orașului să fie asigurată la cele mai înalte standarde!

jandarmerie1

jandarmerie3

3

8

9

 

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *