Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

LA BECLEAN SE VA CONSTRUI UN NOU SEDIU PENTRU PARCHET

De J de S in 06/01/2014

Parchet nou

Încă un obiectiv de investiții important va intra în lucru în viitorul apropiat în orașul Beclean. Sunt în fază avansată procedurile Ministerului de Justiție în vederea demarării construirii unui sediu nou și modern pentru Parchetul ce își desfășoară activitatea în oraș.

Deoarece sediul actual în care își desfășoară activitatea este vechi și impropriu desfășurării unei activități profesionale în cele mai bune condiții, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean, prin forurile competente, a făcut demersuri în vederea demarării procedurilor pentru construirea unui sediu nou, corespunzător activității procurorilor beclenari.

Ca un prim pas în derularea acestor etape legale necesare pentru realizarea acestei noi investiții la Beclean, Consiliul Local a adoptat în recent o hotărâre prin care se pune la dispoziția ministerului public un teren, necesar edificării viitorului sediu al Parchetului local, teren situat chiar în vecinătatea zonei unde se află în lucru construirea noului sediu al Judecătoriei locale. Proiectul viitorului imobil care va fi ridicat aici va fi unul asemănător cu cel al Parchetului de pe lângă Tribunalul Județean Bistrița – Năsăud, la proporțiile necesare nevoilor pe care le are personalul ce își desfășoară activitatea la Beclean.

Prin noua investiție pe care Ministerul Justiției o va susține pentru a construi la Beclean un sediu modern și atât de necesar Parchetului local, se va materializa încă un obiectiv foarte important pentru comunitatea locală, iar încă o instituție reprezentativă pentru oraș va beneficia de un sediu modern și de condiții optime pentru desfășurarea activității.

Caius Diugan

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *