Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

LA MULȚI ANI, DOMNULE PRIMAR NICOLAE MOLDOVAN!

Scris in 14/04/2015 de Nicolae Avram

10517105_752375324816017_6390428466227556125_o

Nicu Moldovan, primarul orașului Beclean, pune astăzi, 14 aprilie, al 45-lea trandafir în buchetul vieții. Cu acest prilej îl felicităm pentru frumoșii ani pe care i-a împlinit și îi transmitem un sincer și călduros “La mulți ani!”.

În vara anului viitor, primarul Nicu Moldovan își va încheia al patrulea mandat ca primar al urbei de pe Someș. Fără să greșim, putem spune că primarului Nicu Moldovan i se potrivește, zicala “Omul sfințește locul!” . Îl sfințește, dăruindu-se celor din jur!

A demonstrat acest lucru. Cu prisosință. A demonstrat că este un primar care a avut mereu, pe tot parcursul celor patru mandate, idealuri ambițioase, forța unor viziuni de ansamblu, pe care le-a concretizat în proiecte benefice pentru dezvoltarea orașului Beclean.

Întrebat de Timp Online, ce își dorește pentru 2014, Nicu Moldovan a răspuns:

“Vreau să finalizez construcțiile începute la Beclean, inclusiv sediul Primăriei. Castelul în care ne aflăm acum e retrocedat, nu are sens să mai plătim chirie. Eu cred că ne aflăm într-un moment în care orașul își permite un sediu modern care să schimbe toată zona. În jurul lui se va schimba urbanismul zonei. Trecem la altă etapă, 2020, și să ne gândim la altă aranjare a zonei, a parcului, a sensurilor giratorii, trebuie să impunem o nouă viziune a ceea ce înseamnă orașul”.

Eu zic să-i acordăm primarului Nicu Moldovan în continuare aceeași încredere pentru a-și duce la îndeplinire toate proiectele de dezvoltare inițiate în folosul comunității beclenare.

Vă dorim multă sănătate și succese în tot ceea ce întreprindeți pe plan profesional dar și personal.

La Mulți Ani, domnule primar Nicolae Moldovan!

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *