Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

LOCUL II LA VIENA PENTRU ANDREI KOVARI DIN BECLEAN!

Scris in 06/04/2014 de J de S

bn-andrei-kovari-

Andrei Kovari, elevul în clasa a XII-a la Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean s-a întors zilele trecute de la Viena, unde a participat la competiția Robot Challenge. ! Alături de coechipierul său, Robert Coțofană, student în Târgoviște, Andrei a obținut locul II pentru inventarea unui robot de viteză și performanța, numit de cei doi tineri – Overclocker 2.0., scriu cei de la Bistrițeanul.ro.

2

“A fost un concurs extraordinar, O grămadă de roboței de toate felurile, foarte multe culturi și persoane din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii… Am legat ceva prietenii cu tipi din Asia, Mexic și Italia…” a povestit Andrei Kovari pentru Bistrițeanul.ro, declarându-se impresionat de faptul că a văzut un număr atât de mare de roboti, de toate soiurile într-un timp și într-un spațiu așa de mic.

1

Andrei a mai povestit că în competiție au fost înscriși aproape 50 de roboței dintre care doar primii 16 au intrat în finală, unde lupta s-a dat între roboți care au fost puși să se întreacă doi cate doi.

 

 

foto: CityNews

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *