Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

LUCRĂRILE ÎNCEPUTE ÎN LUNA APRILIE A ACESTUI AN  LA NOUL POD PESTE RÂUL SOMEȘ, VARIANTA OCOLITOARE A BECLEANULUI, AVANSEAZĂ CU RAPIDITATE

De J de S in 25/11/2022

Lucrările începute în luna aprilie a acestui an  la noul pod peste râul Someș, Varianta ocolitoare a Becleanului, avansează cu rapiditate, recent fiind montate primele grinzi.

„Cu bucurie, un moment mult așteptat: se pregătesc primele grinzi ce se vor monta peste râul Someș la Varianta de ocolire a orașului Beclean!”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

În luna aprilie a acestui an au început lucrările, gândită ca o soluție de fluidizare și decongestionare a traficului din localitate. La 7 luni distanță de la momentul începerii lucrărilor la Varianta ocolitoare a Becleanului, acestea sunt într-o fază avansată de execuție.

Conform contractului, lucrările trebuie finalizate până în martie 2024.

Centura Becleanului ar urma să asigure legătura dintre Drumul Trans Regio TR 45 Beclean – Salva și Drumul Expres DX 4A Dej – Beclean – Bistrița, investiții cuprinse în Master Planul de Transport al României.

Pe lângă beneficiile economice pe care le va aduce, construcția variantei de ocolire va genera efecte pozitive și asupra gradului de ocupare a forței de muncă. 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *