Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

LUMINIȚE DE CRĂCIUN PENTRU BECLEAN

Scris in 23/12/2013 de J de S

Fotografie0160

Administrația publică locală din Beclean a pregătit și în acest an așa cum se cuvine orașul în vederea întâmpinării perioadei sărbătorilor de iarnă. Becleanul a îmbrăcat straie de sărbătoare și a început să fie iluminat festiv, în spiritul Sărbătorilor de iarnă, începând de duminică, 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Fotografie0150

La sfârșitul lunii trecute au fost instalate ghirlandele și celelalte ornamente luminoase de sezon în întreaga localitate. Au fost realizate mai multe traversări cu astfel de ornamente peste artera principala de circulație a Becleanului, au fost instalate figurine luminoase pe stâlpii din întregul oraș și au fost montate decoruri de sărbătoare în zona centrală a orașului și în parc.

Fotografie0151

Astfel seară de seară, pe toată perioada Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, întregul oraș va fi iluminat feeric și multicolor, spre încântarea tuturor localnicilor. Un spectacol impresionant și strălucitor oferă, mai cu seamă la ceas de seară, brazii impunători din Piața Drapelului Național, împodobiți și ei sărbătorește, cu ghirlande și steluțe luminoase, și artera rutieră principală a orașului, cu numeroasele traversări de instalații luminoase suspendate, decoruri de poveste ce fac ca spiritul Crăciunului și al Anului Nou să fie deja resimțit din plin de către toți beclenarii.

Fotografie0153

Trenulețul turistic, care circulă zilnic prin oraș, face deliciul și bucuria celor mici, copiii fiind entuziasmați de această surpriză adusă în oraș cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an.

Fotografie0154

Prin grija administrației locale și în această iarnă, orașul Beclean are o iluminare reușită, multicoloră și strălucitoare pe durata sărbătorilor de iarnă, astfel încât toți localnicii, indiferent de vârsta, să se bucure și să trăiască din plin emoțiile și frumusețea sărbătorilor de Crăciun și AnulNou.

Fotografie0155

Fotografie0156

Fotografie0157

 

Fotografie0159

Fotografie0151

Caius DIUGAN

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *