Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

MAIDANEZII BECLEANULUI: CU MOARTEA DEASUPRA CAPETELOR

aa

1

Mai sunt câteva zile până când li se va provoca moartea. Câinii din adăposturile Direcției de Gospodărire Comunală (DGC) Beclean așteaptă să fie preluați de către iubitorii de animale.  În caz contrar, câinii vagabonzi vor fi dați pe mâna medicului veterinar. Care medic o să le injecteze soluția letală

1 (1)

Acțiunea de ecarisaj întreprinsă de curând de către lucrătorii DGC a luat sfârșit. Maidanezii au fost strânși de pe străzile orașului. Mai cu injecția, mai cu lațul, câinii fără stăpân au fost încărcați în roabe și încarcerați în adăposturile direcției.

1 (2)

Momentan li se dă de mâncare, au apă și trăiesc în întuneric. Urlă de ți se sfâșie inima. Știu că peste câteva zile vor muri. Asta în cazul în care nu vor  fi adoptați.

3

Ioan Palatkas,  cel care are grijă de câinii maidanezi spune că în Beclean nu există medic veterinar specialist. Cei cinci câini vagabonzi vor fi duși la Dej, unde li se vor provoca moartea. Mai întâi vor fi anesteziați apoi li se va da o injecție care o să le ridice sufletul. La ceruri.

DSC06077

DSC06080

DSC06083

reprezentativa

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *