Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

METODA CADRANELOR, LA A XI-A EDIȚIE

De J de S in 24/12/2013

DSC06211

La Școala Generală din Ilva-Mică a avut loc, recent, lansarea celei de-a unsprezecea ediții a cursului intensiv de limba franceză ,, Metoda cadranelor “ a profesorului Daniel Gavriluțiu și a celei de-a patra ediții a cărții ,, Clipe de mărturisire “ a profesoarei Sabina Gavriluțiu.

Elevi din toate clasele, alături de dascălii lor : Prangate Octavian, directorul școlii, Andronesi Reghina, Ana-Maria Lorena, Nechiti Toader, Ivasc Elena, Marcu Maria, au audiat prezentarea făcută de profesorul Daniel Gavrilutiu, privind noul tip de învățare a limbii franceze, în ,, cadre verticale “, mai ușor, mai rapid, mai eficient. Combinațiile coloristice de albastru, verde, galben, oferind oportunități de învățare ergonomică.

DSC06213

Vorbind despre cartea ,, Clipe de mărturisire “ Daniel Gavriluțiu a prezent-o ca fiind un omagiu adus părinților și străbunilor odihniți în aceste meleaguri, creatori și apărători de tradiții, un elogiu al copilăriei universale, libere și fericite și o mică monografie a satului Leșu.

Peste toate acestea este proiectată în lumină imaginea Sabinei Gavriluțiu, fiică a locurilor, dăscăliță eminentă și mama iubitoare pentru generații de elevi.

MAMA SABINA rămâne una dintre coloanele de marmura albă, care au susținut edificiul Casei de copii Bârgău-Beclean.

Evenimentul literar a fost un succes. Cadrele didactice și elevii exprimându-și interesul față de conținutul celor două cărți.

Profesor, Daniel Gavriluțiu

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *