Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

MICROBUZ ȘCOLAR PENTRU ELEVII BECLENARI NAVETIȘTI

Scris in 30/08/2015 de J de S

microbuze scolare

Un microbuz școlar de care vor beneficia elevii școlilor din orașul Beclean urmează să ajungă în folosința instituțiilor de învățământ din localitate.

„S-a primit aprobarea guvernamentală pentru un microbuz școlar nou pentru transportul elevilor. Acest mijloc de transport face parte dintr-un lot de microbuze școlare achiziționat cu fonduri guvernamentale, în baza unui ordin comun Ministerului Dezvoltării și al Ministerului Educației. S-a ținut cont de solicitările pe care fiecare unitate administrativ-teritorială le-a făcut, în funcție de numărul de kilometri pe care copiii trebuie să-i parcurgă până la școală și în funcție de numărul de elevi care trebuie transportați”, a declarat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Nicolae-Moldovan-primar-Beclean

Noua achiziție de microbuze școlare face parte dintr-un proiect mai amplu demarat de guvern, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Educației, la nivel național. Decizia a fost stabilită prin Ordinul comun al ministrului dezvoltării regionale și administrației publice și al ministrului educației și cercetării științifice, MDRAP/MECS nr.332/4567/2015 pentru repartizarea microbuzelor, aferente etapei a III-a, către unitățile administrativ-teritoriale, în vederea asigurării transportului școlar.

foto primar: Timp Online.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *