Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

MICROBUZ ȘCOLAR PENTRU ELEVII BECLENARI NAVETIȘTI

microbuze scolare

Un microbuz școlar de care vor beneficia elevii școlilor din orașul Beclean urmează să ajungă în folosința instituțiilor de învățământ din localitate.

„S-a primit aprobarea guvernamentală pentru un microbuz școlar nou pentru transportul elevilor. Acest mijloc de transport face parte dintr-un lot de microbuze școlare achiziționat cu fonduri guvernamentale, în baza unui ordin comun Ministerului Dezvoltării și al Ministerului Educației. S-a ținut cont de solicitările pe care fiecare unitate administrativ-teritorială le-a făcut, în funcție de numărul de kilometri pe care copiii trebuie să-i parcurgă până la școală și în funcție de numărul de elevi care trebuie transportați”, a declarat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Nicolae-Moldovan-primar-Beclean

Noua achiziție de microbuze școlare face parte dintr-un proiect mai amplu demarat de guvern, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Educației, la nivel național. Decizia a fost stabilită prin Ordinul comun al ministrului dezvoltării regionale și administrației publice și al ministrului educației și cercetării științifice, MDRAP/MECS nr.332/4567/2015 pentru repartizarea microbuzelor, aferente etapei a III-a, către unitățile administrativ-teritoriale, în vederea asigurării transportului școlar.

foto primar: Timp Online.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *