Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

Miere și conserve din carne de porc pentru beclenarii săraci

miere

Serviciul de asistență socială din cadrul Primăriei orașului Beclean a început, luni, 7 octombrie, aprovizionarea cu alimentele sosite din partea Uniunii Europene în sprijinul categoriilor mai vulnerabile din punct de vedere social ale populației.

În cadrul acestei campanii de ajutorare a persoanelor defavorizate la Beclean au sosit până acum șapte din cele nouă produse alimentare incluse pe lista europeană de ajutor. Becleanului i-au fost repartizate 10.540 kg de făină albă, 7399 kg mălai, 527 kg paste făinoase, 4216 litri de ulei, 843,2 kg conserve de roșii în bulion, 421,6 kg zacuscă de vinete și 2108 kg de  zahăr. Mai urmează să fie aduse cantitățile aferente de miere de albine și conserve din carne de porc.

Produsele sosite până acum au fost depozitate în spațiile Direcției Locale de Gospodărire Comunală  și vor fi repartizate de către angajații biroului de asistență socială din cadrul Primăriei orașului Beclean persoanelor cu handicap, beneficiarilor de venit minim garantat, șomerilor indemnizați și pensionarilor cu venituri lunare mai mici de 400 de lei.

Circa 1054 de persoane din oraș vor primi astfel câte un pachet de aproximativ 25 de kilograme conținând făină de grâu și de porumb, paste făinoase, ulei, zahăr, zacuscă de vinete, bulion, o conservă de porc și miere de albine.

Ajutoare UE

Distribuția organizată în curtea fostei primării de pe strada 1 Decembrie 1918 a început de luni, 7 octombrie și va avea loc zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00 și 13.00, însă fără ultimele două sortimente de alimente enumerate și neprimite încă ( mierea de albine și conservele din carne de porc).

Caius Diugan

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *