Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

MIHAELA SĂLIȘTEAN CONTINUĂ CAMPANIA PENTRU RENOVAREA CĂSUȚEI MARIEI DIN CORABIA. S-O AJUTĂM SĂ-ȘI ÎNDEPLINEASCĂ VISUL!

De J de S in 10/08/2017

Pentru mulți dintre semenii noștrii, „dar din dar se face rai“ este o  expresie care le provoacă coșmaruri.

Doamna Mihaela Săliștean, din Beclean, știe că raiul se face împărțind daruri din daruri. Ea știe, prea bine, că pentru a ajunge în rai, acolo unde ne dorim fiecare, trebuie să oferim binele. Că mai ales, cei săraci, cei năpăstuiți de soartă au nevoie de dragostea și de atenția noastră. Visul ei este să adune materiale de construcții pentru renovarea căsuței Mariei, din localitatea Corabia.

Maria este o fetiță de 7 ani, și are  numai FB la școală.  Este cuminte și ascultătoare. Ca să ajungă la școală, străbate zilnic 8 km dus și 8 km întors. Mama ei, Mirela, suferă de o formă foarte gravă de scolioză. Tatăl Mariei nu a vrut să mai știe de ele după ce s-a născut fetița. Situația lor i-a impresionat pe oamenii din jur care s-au mobilizat. Au lansat o campanie pe Facebook pentru a strânge materiale de construcție ca să le repare casa.

“La Corabia ,dragii mei au fost montate si noile geamuri la toata casuta Mariei ??❤!!!Multumim domnului de la Bistrita care le a donat si domnului Verdes de la Beclean care si a dedicat o parte din pretiosul timp liber montându le !!!!Oameni minunati va multumim din suflet!!! #impreunaPentruMaria❤?? Urmeaza finalizarea sapelor zilele urmatoare ,cautam voluntari !!!”  a scris  Mihaela Săliștean pe facebook.

 foto: facebook.

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *