Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

MOȘUL DĂRUIEȘTE BECLENARILOR UN TRENULEȚ TURISTIC

De J de S in 29/11/2013

Fotografie0141

Trenulețul turistic este cadoul pe care primarul Nicu Moldovan îl face locuitorilor Becleanului cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe 1 Decembrie , ora 13.00, în Piața Drapelului Național va avea loc prima ieșire în oraș a trenulețului de agrement , ocazie cu care se vor desfășura ceremoniile și spectacolele folclorice dedicate Zilei Naționale a României.

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan pune trenulețul turistic la dispoziția beclenarilor pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Trenulețul are 2 vagoane, o capacitate de 56 de locuri și va circula prin tot orașul toată luna decembrie pentru a duce vestea nașterii Mântuitorului.

NICU

„Până acum nu am putut pune în circulație trenulețul turistic, deoarece trebuia finalizată modernizarea trecerii spre băile Figa. Deși era de mult timp în discuție, administrația nu și-a permis aplicarea ideii până la rezolvarea problemei feroviare, pentru că implica un risc major, pe care noi, autoritățile locale, nu ni-l puteam asuma. Am fi fost direct răspunzători dacă s-ar fi întâmplat vreo nenorocire.”, a declarat primarul Nicu Moldovan.

Trenulețul turistic este o inițiativă importantă, europeană, care vine în ajutorul turismului beclenar. După efectuarea probelor și analizarea criteriilor de evaluare, trenulețul turistic va fi pus în valoare pe durata sezonului estival la băile Figa.

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *