Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

NICU MOLDOVAN ANUNȚĂ REABILITAREA ȘCOLILOR BECLENARE PE BANI EUROPENI

De J de S in 10/03/2014

DSC06237

15 milioane lei este suma pe care primarul Nicu Moldovan speră s-o obțină din fonduri europene nerambursabile pentru reabilitarea unităților de învățământ din oraș. În prezent se pregătesc documentațiile necesare implementării în comun a proiectului respectiv.

consiliul local

Azi în ședința Consiliului local a fost stabilit și parteneriatul între aleșii beclenarilor și conducerile școlilor din Beclean cu privire la implementarea acestui obiectiv.

Potrivit primarului Nicu Moldovan, proiectul în cauză prevede:

1. continuarea și încheierea lucrărilor de modernizare a Colegiului “Petru Rareș”- corpurile A, B și C – cu internat, cantină, ateliere și curte interioară.

2. reabilitarea corpului dinspre piață a Liceului Tehnologic Agricol.

3. modernizarea și reabilitarea corpului D a Școlii Generale “Grigore Silași” (care include biblioteca, sala de sport și mai multe săli de cursuri),

4. finalizarea reabilitării Școlii Generale de la Coldău

Primarul Nicu Moldovan a declarat că proiectul are toate șansele ca acesta să fie declarat eligibil. Lucrările de reabilitare și modernizare la cele 4 școli din Beclean vor debuta în vara acestui an (perioada iunie-iulie), termenul de finalizare a investiției fiind data de 31 decembrie 2015.

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *