Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

NICU MOLDOVAN A DEPUS JURĂMÂNTUL DE PRIMAR AL BECLEANULUI PENTRU AL CINCELEA MANDAT CONSECUTIV!

De J de S in 22/06/2016

1 (1)

„Le mulțumesc în primul rând soției mele și fetițelor mele că îmi sunt alături, pentru că nu este ușor să nu poți mereu să te dedici 100% familiei, dar orice sacrificiu merită pentru binele și dezvoltarea acestei comunități.

Avem încă multe de făcut în orașul nostru și ne vom lupta pentru ducerea tuturor proiectelor la bun sfârșit. În acest mandat vor fi o prioritate toate cartierele Becleanului, inclusiv Coldău, Figa sau Beclenuț. Indiferent de culori politice, când arăți că nu ai alte interese decât să-ți ajuți comunitatea, toți vin în sprijinul tau. Va mulțumesc mult de tot, tot ce fac este cu responsabilitate, încă de mic copil tot așa am abordat totul cu responsabilitate.

Am acum o mai mare responsabilitate în spate pentru că Becleanul ne-a oferit un procent important, fiindcă așteptările sunt mult mai mari. Bunul Dumnezeu este cel care ne binecuvântează in tot ceea ce facem”, a declarat Nicolae Moldovan, după depunerea jurământului.

Nicolae Moldovan a fost învestit în funcția de primar al Becleanului pentru a cincea oară consecutiv! Învestirea a avut loc în cadrul ședinței de constituire a noului Consiliu Local din BECLEAN, în prezența prefectului Ovidiu Frenț.

1 (3)

Consilierii locali aleși ai Becleanului sunt următorii: Bezerita Radu – PSD, Bilegan Titus – PSD, Bindea Sever – PSD, Boroș Alexandrina-Loredana – PSD, Borsos Károly – UDMR, Cârcu Caius – PMP, Cîrjac Ioan – PSD, Florean Filip – PNL, Lazar Ioan – PSD, Mariasiu Mihai – PSD, Mathe Stefan – UDMR, Munteanu Maria – PSD, Pop Vasile – PSD, Rusu Bogdan – PNL, Tușa Bogdan – PSD, Veres Zoltan, Zăgrean Ioan – PNL.

1 (1)

După validare, consilierii locali l-au propus și l-au ales în funcția de viceprimar pe Ștefan Mathe, de la UDMR. El a fost ales viceprimar al Becleanului pentru a patra oară consecutiv, cu 16 voturi pentru și un singur vot a fost anulat.

1 (4)

1 (2)

1 (7)

1 (8)

 

foto: Zoli Vereș

www.stiridinbeclean.ro

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *