Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

NICU MOLDOVAN A PRIMIT PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN PRIMAR DE ORAȘ DIN REGIUNEA NORD-VEST

prim

Nicu Moldovan, primarul orașului Beclean a fost răsplătit, în cadrul celei de a șasea ediție a galei APLH, organizată la Brașov, cu premiul pentru cel mai bun primar de oraș din Regiunea Nord-Vest,. Potrivit putătorului de cuvânt al administrației beclenare, Caius Diugan, premiul a fost acordat de RRAPL (Revista Româna de Administrație Publică Locală) în baza urmăririi activității primarilor din România și a unei consultări prealabile a partenerilor, a factorilor importanți de decizie din administrația și din sfera publică românească.

O condiție importantă pentru ca un primar să urce pe podiumul APL.H este aceea de a fi reales, primind astfel și confirmarea din partea locuitorilor că omul care le reprezintă interesele o face cu demnitate, inteligență managerială și cu succese care se traduc într-o calitate a vieții mai bună.

Aceeași sursă spune că scopul Galei este acela de arăta că, în ciuda dificultăților cu care se confruntă administrația locală, sunt totuși primari români care se zbat și reușesc să crească calitatea actului administrativ și prin aceasta să facă cinste întregii administrații românești.

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *