Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PARCUL CENTRAL AL ORAȘULUI BECLEAN VA DEVENI ÎN CURÂND O ZONĂ DINAMICĂ ȘI ANIMATĂ

Scris in 25/03/2024 de J de S

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a dat asigurări că parcul va fi extins și că va deveni o zonă  în care beclenarii de toate vârstele se vor bucura de spații de odihnă și relaxare. Totodată în parcul central se va regăsi mobilier urban inteligent, locuri de joacă pentru cei mici, rastele pentru biciclete.

,,Parcul” Central al orașului Beclean va fi extins până la începutul verii. Iubitorii de plimbări în aer liber vor regăsi aici spații verzi noi, cu mobilier urban inteligent cu dotări tip Smart, un loc de joacă reamenajat corespunzător pentru cei mici, rastel pentru biciclete.

Mai mult decât atât, au fost cuprinse și zonele adiacente unde pe strada Aleea Trandafirilor se amenajează parcări publice ce vor deservi viitorul Centru Cultural “Liviu Rebreanu”.

În urma extinderii Parcului Central, suprafața verde va crește și aproape va fi dublată în zona centrală unde vor avea acces atât elevii și profesorii liceului, dar și noi toți, iubitorii de natură și plimbări în aer liber. ”  a scris primarul Nicolae Moldovan pe Facebook.

Distribuie:


image_pdfimage_print