Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

POMPIERUL RADU IOJA DIN BECLEAN S-A SINUCIS

Scris in 16/04/2014 de J de S

radu ioja

Radu Ioja, de 28 de ani, a ales să-și încheie socotelile cu viața. A fost găsit  mort în pădurea din Beclenuț. Se zice că și-ar fi injectat o substanță toxică . Se mai spune că ar fi fost îndrăgostit. Și că ar fi avut probleme financiare. Era pompier. Angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul.

Pe pagina de facebook a lui Radu Ioja, cunoscuții și apropiații au scris zeci de mesaje. Iată unul emoționant de la Timea Gergely :

“Scumpul meu vecin nu mai esti acum…Acum nu mai am pe cine saluta pe casa scarilor cu „Ce faci Iaducu?” si daca nu vi la o cafea sau la europolis…Ai lasat un mare gol in urma ta si o mare suferinta pentru toti vecinii, prietenii si colegii tai de munca… Pentru mine si acum e un mare soc si inca nu imi pot revenii.. Dar chiar daca ai facut ce ai facut vei ramane mereu in sufletul si in amintirile mele.. Nu o sa te uit nici o data vecinul meu scump!! Dumnezeu sa te ierte, sa te odihneasca in pace si sa te binecuvanteze!! La revedere Ioja Radu :((( !!!”

r

foto: facebook.

 

 

 

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *