Beclean Press

cu noi esti mult mai informat

PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI LA BECLEAN

De J de S in 28/11/2016

primar

Oratoriul Parohiei Greco-Catolice „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean găzduit în data de 10 noiembrie, Conferința și Adunărea Generală a Coaliției împotriva Abuzului de Substanțe și a Adicțiilor din România – ROSAAC.

“Odată cu inundarea pieței românești cu droguri în 1998, atât Guvernul României cât și organizații non-guvernamentale au decis să întindă o mână spre semenii lor care se confruntau cu probleme legate de dependență. Pentru a sprijini într-un mod cât mai eficient efortul persoanelor dependente pentru recuperare, câteva organizații creștine au decis să își unească forțele, formând Coaliției împotriva Abuzului de Substanțe și a Adicțiilor din Romania”, se citește pe site-ul rosaac.ro.

La evenimentul care a debutat joi, 10 noiembrie 2016, începând cu ora 11,30, au participat reprezentanți ai diferitelor fundații din Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, București, Beclean. De asemenea la eveniment a participat primarul orașului Beclean Nicolae Moldovan și Ștefan Mathe, viceprimarul orașului de pe Someș, precum și preoții Felician Neagoș și Alin Cîndea, gazde ale evenimentului.

Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean , a concluzionat că o campanie antidrog și antialcool este absolut urgentă.

Distribuie:


image_pdfimage_print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *